29-годишният полицай Адриан Делибашев, участвал в сбиване на бул. "Шести септември",  е привлечен като обвиняем от Районна прокуратурана . На 12 юни 2020 г., наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив е съставил постановление за привличане в качеството на обвиняем  във връзка със събрани доказателства по досъдебно производство за това, че  на 25 май2020 г., в  Пловдив, по хулигански подбуди е причинил на 17- годишния К. К. лека телесна повреда - две порезни рани в областта на лицето и ръката.     Разследването е възложено на следовател от Окръжен следствен  отдел към Окръжна прокуратура – Пловдив.

Предстои Делибашев  да му бъде предявено съставеното постановление за привличане на обвиняем и да се проведе разпит в това качество, като за целта се спазят предвидените срокове в Наказателно-процесуалния кодекс за организиране на неговата защита.  

Полицаят е един от участниците в сбиването на бул. "Шести септември" на 25 май. Сблъсъкът бе след уговорен бой между привърженици на клубовете "Ботев" и "Локомотив". След това възникнал скандал между две компании. В едната от тях били десетина привърженици на "Локомотив",  а в другата граждани, сред които имало и двама полицейски служители.

Полицейските служители не са били на работа и не изпълнявали служебни задължения. Първоначално между двете групи били разменени словесни реплики, които прераснали във физическа разправа. При скандала е пострадал футболния фен К.К., който е бил в компанията на футболните привърженици. 

Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Въпросният служител е отстранен от работа със заповед на директора на ОД МВР- Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев.