26-годишен жител на пловдивското село Пъдарско се сдоби с обвинение след като преби бившия мъж на приятелката си. Драмата се разиграла през месец юли 2018-а година. В продължение на 5 години жената и бившият й били живели на семейни начала, заедно с двете си деца. Отношенията между тях обаче се влошили, затова тя взела малчуганите и отишла да живее при свои близки в Германия. Там се запознала с 26-годишния младеж, с когото не след дълго заживели заедно. В началото на летния сезон те се прибрали в Пъдарско.

На 29-и юли бащата отишъл в селото, за да види сецата си. Жената казала, че ги няма, но в същото време бащата разбрал, че са там. Упрекнал я за това, че го излъгала. Между двамата избухнал скандал, в който се намесил и новия й партньор. Двамата решили да излязат на улицата, за да се разберат по мъжки. 

Бившият ударил с дървен сап по ръката обвиняемия, който пък му отвърнал като му нанесъл два последователни силни удара в областта на челюстта. В следствие от удара мъжът се стоварил на земята. Младежът обаче продължил да му нанася удари с юмруци. Свидетели се опитали да ги разтърват, но не успели.  В това време излязла жената, която успяла да издърпа обвиняемия и го отвела в близката евангелистка църква. Пострадалият е бил настанен в болница, където е установено, че от побоя е получил фрактура на челюстта  и охлузвания по главата.

По случая било образувано досъдебно производство, а младият мъж бил привлечен като обвиняем. Той ще отговаря за това, че е нанесъл телесна повреда. По делото са разпитани свидетели, изготвени експертизи и др.