Певицата ЛиЛана е срещнала страхотни хора в ареста и приема тримесечния си престой там като един вид казарма. Лиляна Деянова отрече също така всички обвинения срещу нея, като категорично заяви, че в обвинителният акт срещу нея от прокуратурата не фигурира отклоняването на европейски средства. Според нея това е манипулация на държавното обвинения.

ЛиЛана прекара три месеца в ареста, като в момента е пусната под домашен арест. Спецпрокуратурата обвинява нея, съдружникът ѝ Мартин Димитров, както и брат ѝ Александър Деянов в неправомерно усвояване на пари по еврофондове през проекти на Министерството на икономиката. Освен това Деянова е обвиняема и за заплаха срещу шефовете на АПИ. 

„Много съм добре, първото нещо, което направих след като се прибрах е, че се нахраних добре. Видях семейството си, които бяха основно притеснени. Аз успях да се справя, престоят ми в ареста беше като казарма, като лагер и  предизвикателство. Престоят ми беше добър и благодарение на страхотните служители в ареста. Там е като джунгла – средата е много по-ограничена, научаваш много неща за това как правата ти не са гарантирани, общуваш с много по-малко хора, но си правиш много повече изводи. В ареста на специализирана прокуратура имаше страхотни хора, интелигентни млади хора, които стоят в ареста без дори да им бъдат внесени обвинителни актове. Всеки човек, когато се изправя пред такива трудности, трябва да извлече най-полезното. Аз съм се изправяла и пред по-трудни предизвикателства“, каза Лиляна в ефира на БТВ.

Певицата е стартира бизнеса си в IT сферата, след като се е върнала от Англия, където е завършила образуванието си. Основава бизнеса си заедно със съдружника си Мартин, който също се връща от чужбина. Двамата са искали да създават продукти, които имат социален принос.

Тя не отрече, че познава Васил Божков, но заяви, че няма нищо общо по отношение на бизнеса. Тя бе категорична, че в момента двамата не поддържат връзка. Искала му е съвети, но между техните фирми никога не е имало каквито и да е било трансфери.