Крадлите от пловдивски мол "оскубали" още два магазина

Стоката, която е намерена у жените е на стойност от 1500 лева

Район „Източен“, Пловдив
08.07.2020 22:30 3000 0
Крадлите от пловдивски мол

Софиянки на 32 и 35 години са двете крадли,  задържани след като се опитали да изнесат голямо количество дрехи от мол "Плаза". Жените са криминално проявени и съдени за подобни провинения. Оказва се, че крадлите са извършили и други кражби на територията на същия МОЛ, от други два магазина за облекла "H&M" и "LC  WAIKIKI". 

Стоката, която е намерена у жените е на стойност от 1500 лева, съобщават от полицията. 

Както TrafficNews съобщи, двете жени от ромски произход , придружени от две непълнолетни деца, влезли в магазин на голяма верига и започнали да обикалят между щандовете. След това се затворили в пробните. Една от служителките била забелязала, че само преди няколко дни същите жени пак били в магазина и пак "мерили" много дрехи. 

Оранителите на "Трафик СОТ", които отговорят за реда в търговския център, блокирали изходите и не допуснали жените да напуснат търговския обект. 

На място пристигнали и полицаи от Шесто районно управление. Жените са задържани , в пробните са откирити много дрехи със свалени алармени устройства. Те били деактивирани, което улеснява изнасянето на открадната стока през изхода, тъй като системата не може да се задейства. 

Крадли свалят алармите на дрехи в пловдивски мол, спипаха ги

 
Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина