Страхил Караманов – Карамана, който бе задържан с кокаин на Околовръстното остава в ареста. С постоянна мярка „задържане под стража” е и приятелят му, който е шофирал друсан.

Припомняме, че той и 32-годишен мъж от Марково бяха арестувани на околовръстния път за Пазарджик. Те са били в лек автомобил „Рено лагуна“, управляван от приятеля на Страхил.  По надлежния ред полицейските служители установили, че водачът управлява превозното средство под въздействието на кокаин.

Арестуваха дилъра Карамана от Коматево с дрога44-годишният мъж бил хванат с кокаин

При последвало претърсване от купето на автомобила е иззет повече от 25 грама кокаин.

По време на проверката Карамана и приятелят му са оказали съпротива при арест. По време на разследването срещу тях се оказало, че те са въртели добре организирана схема за разпространение на кокаин. Страхил Караманов е съден и преди за трафик на дрога.

Припомняме, че Карамана е добре познат в квартала, където живее. Собственик е на рибния ресторант на пътя за Първенец. Той е сред старите, но активни играчи на пазара с дрога. Мълвата го свързва с друго известна личност от местния ъндърграунд - Радослава Кисьова - Фафа. Тя бе арестувана преди година заедно с дилъра Иван Керански, по известен като Гъзев, Тогава той бе заловен със 700 грама амфетамини и 25 гр. кокаин. 

Наркопринцесата Фафа се върна при първата си любов- Карамана, но съдбата / полицията/ отново ги разделиСтрахил Караманов е задържаният дилър с кокаин на Околовръстното