Двама мъже на около 40 години са жертвите в кошмарната катастрофа, която стана тази вечер на пътя Пловдив-Поповица, в района на Кемера. "Фолксваген Голф" със софийска регистрация, пътуващ в посока Пловдив,  при аквапланинг се е завъртял и е влязъл в насрещното. Новината съобщи първи TrafficNews.bg

Там се е сблъскал с мерцедес на немска регистрация. При удара загиват двамата мъже от голфа. Ербаците на мердеса спасили пътуващите в него гастърбайтери.Катастрофата е бил толкова жестока, че колите са смачкани като консервни кутии.

"Имаше две линейки, 4-5 полицейски коли, пожарна и две коли се бяха ударили. Едната беше смачкана до неузнаваемост. Много ни изплаши гледката и не сме спрeли да мислим,дали хората са живи" пише читател на TrafficNews.bg, станал свидетел на страшната картина. 

Заради произшествието, участъкът в продължение на няколко часа бе непроходим. В момента движението е възстановено, но излизането от града през източния вход е невъзможно, защото на Скобелева майка има около 80 см вода.

Обходният път през Рогошко шосе е проходим, но на места там също има залети участъци. 

ВИДЕО от мелето - ВИЖТЕ ТУК


Очаквайте ВИДЕО от инцидента! 

TrafficNews.bg