Фенове на "Локомотив" - Пловдив са пребили 16-годишен младеж в заведение до Събота пазараСнощи около 19 ч. около 30 души, явно организирана група, са нападнали компания в заведение до „Еврофутбол". В компанията е бил Румен Койчев, който е пребит до безсъзнание пред заведението, без да е предизвикал агресията. Нападателите са успели да избягат. Младежът е в болница, със сцепени вежда и устна. Днес Румен е адекватен, но пораженията по лицето му са жестоки, разказа майка му Искра Койчева, колежка от Радио Пловдив.

Румен Койчев си глътнал езика и изпаднал в безсъзнание. Спасил го е  непознат мъж, който се притекъл на помощ и му извадил езика. Така е спасил живота на 16-годишното момче, каза за TrafficNews.bg майка  му Искра Койчева. Румен е с избит зъб, устната му е зашита. Направен му е скенер, в момента е в клиниката по очни болести. 

"Да спрем тази безумна фенска война. Искрено се надявам изродите, които пребиха детето ми, да си понесат заслуженото" пише Искра Койчева на фейсбук страницата си. От фейсбука на сина пък става ясно, че той е заклет фен на ЦСКА. 

На този етап не е ясно дали момчето е случайна жертвана запалянковците, или боят е бил организиран. Инцидентът не е включен в бюлетина на полицията. От там все още няма реакция за нападението. 

Очаквайте интервю с Румен и актуални кадри след 16 часа!

TrafficNews.bg