Няма спирачен път от тежкия удар, при който рано тази сутрин автомобил отнесе 7 коли в кв. "Изгрев" в Пловдив. Припомняме, че 43-годишен местен жител бе арестуван този следобед за причиняване на инцидента. Автомобилът му "БМВ" се движил по улица "Босилек", но не взел завоя, отнасъл няколко коли и рикоширал към отсрещната колона паркирани автомобили, помитайки и тях.  

Ударът е станал около 5 и половина тази сутрин. След втория сблъсък, шофьорът останал на място за не повече от 10-15 секунди и след това хладнокръвно дал назаден и продължил по улицата, бягайки от местопроизшествието. 

Полицията организира издирване на джигита, което даде резултат този следобед. 43-годишният мъж е арестуван и предстои да стане ясно дали прокуратурата ще иска удължаване на мярката му по задържане. Междувременно местните хора се надяват в най-скоро време той да бъде заловен и да получат обезщетение за огромните щети. Част от пометените автомобили са в окаяно състояние, тепърва ще се установява дали те са в движение и какъв е финансовият еквивалент на нанесените вреди. 

По неофициална информация причинителят на катастрофата излязъл от близко казино, където загубил солидна сума пари. Той бил видимо ядосан, дори излял гнева си върху спирка в близост, нанасяйки удари. След това се качил на автомобила си и помлял колите без какъвто и да е спирачен път. 

Шесто РУ в Пловдив разследва случая. 

Арестуваха мъжа, помлял 7 коли в Пловдив тази сутринМъжът е на 43 години и е местен жител

Шофьор помете 7 паркирани коли в кв. "Изгрев" и избяга, още го издирватИзвършват се огледи на място и се разпитват живеещи в района