24-годишната Даниела Стефанова е намушкала своя приятел Тихомир Дринков-Тиши, който беше намерен мъртъв снощи в Костенец. Това е последната версия при разпитите на участниците в купона в къщата на улица "Щипка" 14, завършил със сбиване и фатални удари с нож, научи TrafficNews.  

Даниела живеела сама в къщата, защото майка и била на гурбет в Германия. Младата жена също била там, но се върнала преди два месеца. От тогава всяка вечер в дома се вихрели бурни купони.

Починалият 34-одишен Дринков се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, който също участвал във вчерашния запой, преминал в свада с кървав край.

Самата Даниела се опитала да скрие ножа, с който е убит Тиши, но полицаите са го намерили. Тя обяснила, че е бременна във втория месец. Въпросът кой е бащата на бъдещето бебе е сред вероятните причини за снощния скандал. Жената направила по-късно пълни самопризнания за вчерашната драма.

"Диди и Тишо постоянно се караха и разделяха, после пак се събираха. Тя го гонеше, той обаче се връщаше, но винаги с драми и скандали", разказа TraficNews сестрата на Даниела. 

Засега палавата Диди, както я описват в Костенец, е в ареста. Заедно с нея е задържан и 18-годишен участник в купона, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР – София Николай Спасов. Тийнейджърът се казва Георги, известен е с прякора Чапи. Местните хора не знаят да е имал връзка с по-голямата с 6 години Диди, но били приятели.  

"Имало е събиране, на което хората са употребили алкохол. След това е възникнало скарване между присъстващите на това събитие и се е стигнало до скандал, при който мъжът е намушкан с нож. Оръжието е намерено. Ще бъде назначена експертиза", добави административният ръководител на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова.

Съседи на Даниела твърдят, че тя е била изгонена от Германия, защото там се е сбила с друго момиче. Всички в Костенец жалят за убития мъж. “Тишо беше добро момче, много добро даже. Даниела употребяваше наркотици, беше много агресивна, крадеше от майка си преди, от сестрите си също. Очаквах, че нещо такова може да стане”, заяви една от съседките.
 

Клането в Костенец заради хубавата Диди, любовникът Стельо задържан за убийствотоТихомир Дринков издъхнал след 7-8 удара с нож след скандал от кого е бременна 29-годишната му приятелка