Бивши гаджета вдигнаха във въздуха цял блок в Кючук Париж. Скандалът бил спретнат в късните часове на улица „Пере Тошев”, като драмата приключила с арест.

Мъжът и жената живеели на семейни начела няколко години, но преди месец се разделил. Преди седмица представителят на силния пол се появил в апартамента, за да си прибере седемте котки и кучето. Заради животните обаче бившите се скарали. Виковете огласяли жилищната сграда и редица комшии излезли от домовете си, за да видят какво става.

Повикана била полиция. До идването на органите на реда ситуацията ескалирала.  Виковете били придружени от блъскане и псувни от страна на мъжа. Съсед се опитал да усмирят разгневения пловдивчанин, но вместо това и те отнесли някоя друга псувня и обида.

С идването на полицията скандалът бил потушен, а ядосаният мъж задържан в Първо районно. Там спрямо него бил съставен акт за дребно хулиганство.

След 24 часа мъжът бил отведен в Районен съд за потвърждаване на санкцията и определяне на размера й. Пред магистратите арестантът признал вина, но отрекъл да е блъскал и псувал, както и че обиждал съседите пред органите на реда.

Мъжът е с чисто съдебно минало, работещ и без криминални регистрации. Поради това съдът го наказа с финансова санкция и то в минимален размер – 100 лева.