Все още полицията издирва 18-годишния гонкаджия, причинил катастрофа с патрулка в Смирненски. Припомняме, че крадец на коли си спретна гонка с полицията снощи в пловдивския квартал "Христо Смирненски". Екшънът се разиграл, около 21 часа  на бул. "Пещерско шосе",  като при преследването беглецът е ударил и полицейска астра. 

Зад волана на преследваната кола бил 18-годишен от село Борино, който е стар познайник на полицията. След мелето той е успял да избяга. И към този момент младежът се издирва, съобщиха за TrafficNews от МВР.

Пикапът бил откраднат от улица „Ясна поляна” в следобедните часове. Превозното средство служило за разнос на безалкохолни напитки. Шофьорът му разтоварвал някакви стоки  и оставил ключа на таблото. Когато излязъл от обекта, колата му била изчезнала заедно с празните каси, които били в товарния отсек. Няколко часа по-късно граждани сигнализирали за купчина изхвърлени каси до река Дерменка, близо до пътя за Прослав. Дежурният полицейски екип на Второ районно отишъл да оглед на мястото, а на връщане се разминали и с откраднатия пикап. Полицаите тръгнали след него с включени сирени, а крадецът натиснал газта и потеглил към "Смирненски". 

Още за гонката може да видите ТУК:

Екшън в Смирненски! Крадец бяга с крадена кола, блъсна полицейска астраБеглецът е задържан на "Пещерско шосе"