Втори оглед са извършили полицаи от Пловдив на мястото, където възрастно семейство бе убито. Днес полицейската блокада в района на дома на Цветан и Божурка Караджови е вдигната.

Съседите са потресени от случилото се. Всички определят семейство Караджови като добри и възпитани хора. Не могат да си обяснят как нещо такова може да им се случи.

Съседка разказа, че с Божурка някога били колежки - 30 години работили като шивачки в ТПК "Родина". Божурка й споделяла за скандалите, които имали със сина си Венцислав и няколкото заведени дела за собствеността над имота - къщата и големия двор до нея, последното от което възрастните Караджови спечелили. Жената стига и по-далеч в предположенията си – според нея убийството е дело на сина, именно защото не е можел да дочака да вземе мястото.

"Не можа да дочака майка му и баща му да умрат и да го взема... Сега реши",заяви тя. По думите й снахата на убитото семейство препирала мъжа си да вземе имота от своите родители.

Според съседите случаят ще се потули и така и няма да стане ясно какво се е случило. От полицията и прокуратурата продължават да  пазят мълчание по случая.

Самият Караджов категорично не се признавал за виновен. При обиска в дома му е открито както служебно, така и лично оръжие. С нито един от пистолетите обаче скоро не е произвеждан изстрел. Двойното убийство е извършено с Макаров. На полицая са взети натривки.

Срокът на 24 - часовия предварителен арест изтича тази вечер. Ако прокуратурата не му наложи мярка за неотклонение, той трябва да бъде освободен. 

Вижте коментарите на хората в района на жестокото убийство във ВИДЕОТО:

Още по темата:

Полицаят Караджов бил на работа, преди да открият убитите му родители

Синът на убитото възрастно семейство бил агресивен с тях, съдел ги за имот ВИДЕО

Първата информация за двойното убийство

TrafficNews.bg