45- годишният полицай Венцислав Караджов, чиито родители вчера бяха открити застреляни в дома си в квартал "Смирненски",  е бил на работа в понеделник и вторник, научи TrafficNews.bg. Час след като е установена самоличността на телата, служителят е отведен за разпит в полицията. По-късно  му е наложена 24 часова полицейска мярка "задържане под стража".  Караджов е имал конфликт с баща си Цветан и майка си Божурка заради фамилната къща. Той водел съдебно дело срещу тях, което преди няколко дни загубил. Това вероятно е причината той да е заподозрян за тежкото престъпление. 

Заключението на съдебните медици след първоначалния оглед е, че двойното убийство е извършено в събота или неделя. 

Мъжът, който е оперативен работник в Икономическа полиция към ОД МВР - Пловдив, през последните два работни дни се държал нормално и по никакъв начин не е показвал, че е под напрежение. 

Полицаите, които го познават, дават доста противоречиви сведения за него. Според някои бил уравновесен, според други имал чести прояви на агресия. Към родителите си се е държал определено доста агресивно, твърдят съседи. 

Според познати на Караджови, полицаят бил подложен на системен натиск в семейството си, тъй като със съпругата си живеел в малък апартамент. 

 

Разследването продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура!

Какво се случи вчера в квартал "Смирненски" четете ТУК!

TrafficNews.bg