Пловдивчанка се свърза с редакцията на TrafficNews.bg, за да изрази своето възмущение от терора, който й се налага всяка вечер от колите и моторите, които се спретват гонки по булевардите.

Според жената всички знаят за проблема, но никой не прави абсолютни нищо по него.

Ето и целия разказ на жената без редакторска намеса:

„Часът е 23.30 - денят петък 08.09.2017 г. Нормално е за човек, който става в 4.30 часа за работа, вече да си е легнал. Но уви - всяка вечер един и същи сценарии - започват гонките по булевардите на "Европейската столица на културата".

Много модерно словосъчетание напоследък за всички. И в момента е така - бул. „Източен“,продължението му по „Менделеев“ и Асеновградско шосе. И на много други места вероятно в тъмната вече част на деня и нощта. Нещо лети навън с безумна скорост, бучи, имаш чувството че е над главата ти, която в момента се опитва да релаксира.

 И това всяка вечер в последните месеци. Определения няма да слагам за тези "летящи обекти". Но искам чрез Вас да изкрещя на всички "отговорни" това да продължава. Това е терор към нормалните хора, това е безхаберие, това е "не искам, не чувам, не виждам".

Всеки ден четем и виждаме действията на хората, в чийто ръце и умове е града ни. Даже последно четох , че КАТ има нов началник. И какво от това - обслужване ли ще се промени в тази "хранилка" или ще спре войната по пътищата на Пловдив?

 Всичко зависи от "там някъде в пирамидата",наречена власт. Всичките управници на Пловдив знаят за това, което пиша в момента, но не правят нищо -явно на някой това му е от изгода. Тъжно и сънено ми е - вместо да потъна в прегръдките на Морфей, да бъда работоспособна през деня /вече е 09.09.17/, аз за сетен път крещя към "глухите" властимащи в града ни. Питам се докога ще бъдете глухи, слепи и неуки по всичките болни нормални проблеми. Зная отговора - ще се активирате за следващите избори, но аз няма да бъда там, Потъпкахте доверието ми,особено в този мандат, занимавате се с глупави и по-маловажни неща. Наедряхте, оглупяхте и ще загубите!“