Васил Божков поискал от феновете на "Левски" да излязат на протест срещу промените в Закона за хазарта. Това заяви в ефира на БТВ председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян. От фенклуба обаче отказали.

"Да, действително аз можех да мобилизирам хората да излезем и да протестираме. Щяхме да го направим, да се стигне до ексцесии, до много неприятни сцени. След което прокуратурата повдигна обвиненията на Васил Божков. Къде отиваше публиката на "Левски" тогава? Какво петно щеше да бъде лепнато на публиката на "Левски"? ", коментира Хиндлиян.

Припомняме, че тази сутрин Васил Божков нарече Хиндилиян "подлогата на Бойко, който да ходи да му припява..." по време на включването си по телефона от Дубай в предаването "Тази сутрин". Хиндилиян изтъкна, че самият премиер споделил недоволството си от намерението му да организира протести. 

След като се видяхме с премиера през януари, той ми се скара, че съм го плашил с протести. Днес господин Божков ме нарича "подлога" на господин Борисов". И двете страни са недоволни, което лично мен ме удовлетворява, защото това идва да ми покаже, че съм си свършил работата както трябва и съм защитавал интересите на "Левски", коментира той. 

В момента "Левски" е в тежко финансово състояние, тъй като промените в Закона за хазарта засегнаха основния му спонсор - Васил Божков. Припомняме, че феновете поискаха да бъдат вдигнати запорите върху сметките на клуба. На свой ред премиерът заяви, че е готов да подпомогне клуба, но само ако бъде сменен собственикът. 

Божков: Бях в затвора в Дубай – не съществувах за света, искам да се върна в БългарияЖивея в апартамент, нямам охрана – не ми трябва в правова държава, каза Черепа

Васил Божков: Нямам пари, имам богати приятели – дават ми по милион, два, петКакво да правя като се прибера, щяха да ме арестуват и запушат устата, каза бизнесменът