В сутрешния блок на Нова телевизия репортерът Надя Ганчева показа къщата, в която е живял Северин заедно с леля си и жена си.

Кадър: Нова телевизия

Припомняме, че Северин Красимиров е задържан снощи в Германия. Той е обвинен в убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе. Тялото на жената бе открито в събота около 14.00 часа в крайдунавския град.

Младен Маринов: Намерен е ДНК материал от Северин върху тялото на Виктория21-годишният мъж има криминална регистрация за кражба на метали

Съседите му казват, че никога не е имало проблем с него до момента. По думите им, той е ходил често в Германия, работил е известно време и след това се е прибирал.

Целият квартал е пълен с автомобили с немска регистрация.

Съседите на арестувания, знаели още от неделя какво се е случило. Той е познат измежду тях като Селяйдин. Мъжът е от турски произход. По думите му, циганин никога не би могъл да извърши такова зверство.

Кадър Нова телевизия

Според информациите Северин се е скарал с братовчеди и затова е отишъл при леля си.

21-годишният Северин е арестуваният за убийството на Виктория Маринова СНИМКАЗадържаха още един човек за жестокото престъпление

Мъж, който скри лицето си пред камерата на Нова телевизия, разказа, че се е прибрал в Русе от Германия в неделя и около 16 – 17 часа е научил за случилото се. Малко след това Северин е заминал за Германия и е пристигнал вчера в град Щаде, който е на 60 км от Хамбург.

Кадър Нова телевизия

По последни данни в къщата на лелята са открити всички вещи на журналистката Виктория Маринова, за които е било обявено за откраднато, включително дрехи на Северин, по които е открито ДНК-то на жената.

Според информация на бТВ, след като се е разпространила вчера новината за Северин, местните хора са били заплашени, че ще бъдат нападнати и заради това са извели децата си от квартала.