Борисов: Кой даде право на президента да говори от името на народа?

Дори Левски не си го е позволявал, коментира премиерът

България
11.12.2019 19:58 14526 9
Борисов: Кой даде право на президента да говори от името на народа?

Кой даде право на президента да говори от имета на народа? Гледах само първата минута от изказването му и отидох да играя футбол, защото няма човек, който да започне да говори от името на народа. Дори Левски не си го е позволил. Това коментира премиерът Бойко Борисов във връзка с телевизионно участие на президента Румен Радев.

„Президентът е този, който трябва да е обединителят на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не каза нито една добра дума за България. Омразата му до такава степен прелива, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер", категоричен бе премиерът.

Той нарече президента "двуличен човек". Когато тръгнах за НАТО ми се обади и каза „Нека да отида аз”. Казах „Добре, отиди”, коментира Борисов.

"Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?", попита премиерът. И посочи, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за "Грипен".

„Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров говорих за независимия прокурор и правим всичко нормално и по европейски, за да върви добре България. А в него защо е тази злоба? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, но не съм такъв, нямам злоба“, чуди се премиерът на страната.

Румен Радев: Ще внеса промени в конституциятаНеведнъж съм казвал, че българите ще живеят достойно, когато възпитат политиците си да живеят само от заплата

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
9 Коментара
Сортирай по
коментар

Народа 09:16, 13.12.2019

Народа, Господин Премиер, Народа! За разлика от Вас, който говори от 1-во лице в единствено число, Президента може да се изказва от името на НАРОДА.

Oтговора0
коментар

korleone 11:09, 13.12.2019

Просто няма място за сравнение...18+

Oтговора0
коментар

От Народа 03:40, 12.12.2019

А на тебе кой ти даде право Тикво неграмотна, да харчиш народни пари все едно са твои лични??? Хубавото в коментара ти е, че сравняваш президента с Левски, докато тебе всички те сравняват с Винету, любимият ти герой от единствената книга, която си прочел. Президента чете закони и книги, докато ти риташ топка с бистришките тигри!

Oтговора2
коментар

ленин

дишай дълбоко както са те учили другарите, вземи един студен душ след което застани срещу една стена на около 5 м засили се колкото можеш и си удари главата.

коментар

Мартин

Моля, не обиждай вожда на Апачите....

коментар

мнение 07:22, 12.12.2019

Президентът, за разлика от всички тези партийно избрани и назначени управници, с които сте напълнили администрацията, е избран чрез пряк вот от народа, г-н Борисов!

Oтговора0
коментар

червеняк 08:28, 12.12.2019

тука гледам все червени коментари,ама е прав ...президента трябва да обединява и помага на народа а този смешник е поставен за да плюе правителството ....ем така не става ..кео ако беше корнито всичко щеше да е цветя и рози лин?!? та те червените толкова се накрадоха през годините че трябвя да ги е срам изобщо че са в парламета още

Oтговора0
коментар

ББ селяндура 10:15, 12.12.2019

Той президента има повече право от тебе да говори от името на народа!!! Ти с колко гласа си избран и как с чужда пита си правиш PR.... Не%гласа???? Ей Наглец омръзна ни от тебе.... Осра ни по целия свят.....

Oтговора1
коментар

347756423

Призидиента е вашият Бог, слепи хора.

коментар

Смешнико бойко! 10:51, 12.12.2019

Даваш ли си сметката, че си и те ползват само за ролята на селски идиот по света... Срам ни е от тебе където и да се появиш!!! Виж президента ни е друга тема!!! Горди сме с него ниво, ниво достойнство, представителност!!!! Държавен глава!!!! Ти кой си да даваш оценка на избора на народа ти Бойко си ни Слуга!!!! И ще мълчиш и ще работиш с нашите пари и ще казваш Вие направихте това! Не аз направих!!!! Ти ще казваш аз направих у вас у дома си!!!!! С твоите си пари. !

Oтговора0
коментар

Alex 12:17, 12.12.2019

Каква злоба, глупак? Само истини говори Радев. Лошото е, че не предприема мерки за да изчезнете от лицето на Земята, ти, и всичките боклуци от последните 45+30 години!!!! Ф16 купихте на цена кто за ф35 и то без допълнителното оборудване. И кой си поканил, Велчев, на който дядо му е бил в основата на всеки преврат и боклука филип димитров.

Oтговора0
коментар

Сори 20:19, 11.12.2019

Ужасно е да видиш бездната...

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина