За поредната безумна жестокост към животно сигнализираха читатели на Trafficnews. Става въпрос за куче, намерено в канавка на пътя между Сопот и Карлово. 
 
И това не е най-лошото! Беззащитното животинче било натъпкано в черен найлонов плик, овързан със сезал, който бил дотолкова затегнат, че бил прерязал гърлото и до трахеята.
 
Жена е намерила кучето живо, но накрая на силитие си и с дълбока прободна рана. Тя веднага взела мерки и го откарала в спасителен център, където да се погрижат за него. 
 
 
"Ще я спасим и ще живее, и ще забрави ужаса и болката, на които е била подложена през първите 6 месеца от живота си. Нямаме думи, с които да опишем този извънредно поет от нас случай, нямаме думи...има само болка и сълзи! Джеси според нас е дефектното кученце / горната челюст е с 1 см.по дълга от долната, с дълбока захапка/ от кучилото на някой нерегламентиран развъдчик или е имала по-точно собственици злодеи! А защо е измъчвана, бита, пробождана, душена и рязана тази едва 2,5кг. душичка и накрая опакована в найлонов плик можем само да предполагаме. Поехме я без да се замисляме, че финансово сме ударили дъното, поехме я, защото не успяхме да останем безучастни към тази любов, която струи от нея....за сетен път се удивляваме от силата на любовта, добрината и предаността на едно куче... Джени маха с опашка и ближе ръцете ни, след всичката мъка, която й е сторил човек! Вчера кученцето беше прегледано, тествано, изследвано и обработено в клиника - тежка анемия, тромбоцитопения, саркоптозна краста и маласезия, дълбоко прерязана шия и с прободна рана- некротизирала тъкан, кахетична и обезводнена, с всички кърлежови болести/анаплазма, ерлихия, лаймска болест/, но с надежда за живот! Първоначалната сметката в клиниката ни е около 200 лв. и стои висяща. Джеси се нуждае от скъпо и дълго лечение, а след време и пластика ако е необходимо, нуждае се от силна мека храна, заради захапката...т.е. нуждае се от много, много грижи, които ще получи от нас, настанена е в дома ни заради специфичните й нужди. Всеки, който реши да я подкрепи финансово или с храна е добре дошъл да я посети! Ако можете дарете за Джеси!" - апелират Елена и Светлана от Спаси Живот - Дари Любов.
 
Двете дами са категорични, че ще бъде подаден сигнал както в БАБХ, така и в Прокуратурата. 
 
Ето и сметката, за всички тези от вас, които желаят да помогнат кученцето Джеси да се възстанови.

BG82CECB979010H5751000
CECBBGSF
СНЦ" СПАСИ ЖИВОТ-ДАРИ ЛЮБОВ"

PAYPAL
elenatodorova259@gmail.com

КЛИНИКА Ситивет

ЕКОНТ при митницата на гр.Пловдив
Елена Тодорова 0887454304

НАМЯСТО при Джеси