Пловдивчанинът Иван Ранделов не е човек, който си губи времто. Ванчо Вечния, както той предпочита да бъде наричан, е в постоянен процес на търсене. Търси, а и според него почти е намерил, тайната на вечния живот. Измислил е нова религия, а планира и нов световен ред, който да подсигури оцеляването на човешката раса. 

Това определено са едни доста трудни за изпълнние задачи, но 54-годишният мъж твърди, че не бърза за никъде. Понастоящем той работи в Общинско предприятие „Чистота“. Казва, че е доволен. Един ден решил да се накичи с балони, за да привлече вниманието на медиите. Успя и разказа цялата история за това как тези грандиозни планове са се зародили в главата му.

Преди 2 години прочел във вестника, че българин ще измисли нова религия, която ще измести всички останали. Казал си "Що пък да не съм аз?". Религията му вече е почти готова. В нея Космосът е бог, черните дупки са дявола, планетите и звездите са ангели, защото дават живот, а Исус се крие в човешкия разум.

Именно разумът стои и в основата на безсмъртието, смята Ванчо Вечния. Вече 10 години той търси пътя към физическото безсмъртие и смята, че го е открил. Според него със силата на ума си човек може да живее до 1000 години. Това цели и самият Иван. "Открил съм тайната, сега ми трябва само да открия ключа, с който да отключа тази способност", разказва мъжът. 

Той не само иска да помогне на човечеството, откривайки пътя към по-дълъг живот, но иска да ни спаси и от изчезване. Казва, че Земята не е създадена за 7 милиарда души, а едва за три. Заради това предлага създаването на нов световен ред, в който всички държави приемат закон - всяко семейство има право само на едно дете. Ако една жена роди две, три ли повече деца, за всяко следващо се плаща данък. А за какво отиват парите от този данък? За да се плащат абортите на тези, които вече имат по едно отроче.

Тази система ще работи, смята Ванчо Вечния, и ще редуцира населението на планетата. Това, което според него масоните правят с войни, можело да се постигне именно чрез този простичък закон. Макар нови лидери като Доналд Тръмп да се обявяват против абортите, пловдивчанинът вярва, че ще успее да убеди света, че е прав. Вярва и че има хора, които мислят като него. Казва, че просто няма кой да ги обедини, но те щели да го намерят сами.

И тогава... Е, тогава може да се стигне дотам, че един ден да живеем в новия световен ред на Ванчо Вечния. Знае ли човек?

Вижте цялото ВИДЕО ИНТЕРВЮ с Ванчо Вечния и неговите идеи:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg