Жриците на любовта, от началото на този месец са напуснали курорта Слънчев бряг. Досега те са се навъртали в околията, но главно за да бетонират контактите си по близките до Слънчака села и да си резервират удобни квартири за идното лято, твърди вестник“Труд”.

“Момичета вече са си по родните места, няма ги”, казаха отлично осведомени, които се занимават с превенция на контингента.

Упражняващите най-древната професия са предимно от вътрешността на страната. Много от тях са споделили част от припечеленото с близките си и са осигурили дърва за зимата, или са дали дума да се включват в плащането на сметките за тока, за да са на топло до новия летен сезон.

За да не загубят форма за предстоящите четири-пет месеца, много от тях са вече клиенти на фитнеса. Където няма нирвани за спортуване, момичетата са решили да помагат примерно в местни оранжерии.

Освен това по-будните жадно следят информациите за новия летен сезон и за това какви туристи се очакват. Най-желани за тях естествено си остават скандинавците.