С много летни отстъпки и атрактивни промоции, foodpanda България, стартира своя национален проект в град Пловдив. С него компанията цели да подкрепи локалните ресторанти и да даде допълнителен стимул на потребителите да поръчват храна онлайн. Клиентите имат възможност, в рамките на четири седмици да се възползват от отстъпки между 25% до 30% от избрани ресторанти. 

Заведенията в град Пловдив, от който ще може да бъде поръчвана храна с 30 % отстъпка от цялото меню или от избрани категории са Сомбреро, Верди, Дон Апети, Street food Makay, Pizza Chef, Katmi Chef, Burger Chef.

Останалите, около 40 ресторанти, включени в инициатива предоставят от 25 % отстъпка от своите менюта. Клиентите от Пловдив ще могат да избират от голямо разнообразие от ястия и кухни - от традиционна българска кухня, пици, дюнери, бургери, салати, интернационални ястия и много други, достъпни на платформата. 

Кампанията на foodpanda има за цел да подкрепи ресторантьорския бранш след последиците от пандемията Covid-19, както и да насърчи поръчките онлайн. Националният проект ще продължи и през следващите месеци в повечето големи градове- Бургас, Стара Загора, Плевен и други. 

Всички доставки от взимане на поръчката от обекта до входната врата на клиента се осъществяват при спазване на всички мерки за безопасност съгласно предписанията на СЗО.