Бездомното животинче, което се оказа в капана на бизнес сграда под тепетата, все още не е намерило пътя навън. По-рано днес на мястото са дошли униформени, служители на общината и пожарникари, които са осигурили достъп до сградата на улица "Климент Първи". Това сподели читател на TrafficNews.bg, който също е подал сигнал, след като чул жалното мяукане на животното.

"Влязохме и я търсихме, но котката така и не излезе. Оставихме ѝ храна и вода, в случай, че още е вътре", разказа той. И допълни, че в най-оптимистичния вариант четириногото вече е намерило пътя навън. 

Както TrafficNews.bg вече съобщи, бездомното коте стои заключено вече пет дни. Някакси животното е успяло да влезе в сградата, но не може да намери обратния изход. Очевидката от дни се опитва да издири собственика на имота, но без успех. 

Заместник-кметът Георги Титюков също потвърди пред наш репортер, че са правени опити животното да бъде спасено. И допълни, че лично е направил опит да се свърже със собственика на сградата, но без успех. По всяка вероятност мъжът е в чужбина. 

Коте стана „затворник" в бизнес сграда в Пловдив! Не може да излезе от 5 дниПловдивчанка прави всичко по силите си, за да изкара животното, но безуспешно