Пицария в центъра на Пловдив влезе в „черните списъци" на НАП след акция под тепетата. Данъчни отново се впуснаха в проверки, като през последната седмица редица дружества са хванати в издънка. Сред новите клиенти на НАП са бензиностанция, магазин за хранителни стоки, пицария и салон за красота.

След проверка на служителите на приходната агенция, пицария в центъра на Пловдив изгоря с акт. Ресторантът се намира на улица „Митрополит Панарет” и е добре познат на пловдивчани с екстравагантните си пици. От дни дружеството, стопанисващо заведението, е вписано в списъците на НАП със санкционирани търговски обекти.

Естетичен център също влезе в „черните” списъци. Салонът за красота, който се намира на булевард „Освобождение” е бил посетен от данъчни. Направена е проверка, която е завършила с предписание за наказателно постановление. До месец дружеството ще получи и санкцията, в което ще бъде описана и санкцията.

Припомняме, че съгласно нова разпоредба на НАП, след преговори с представители на бизнеса, най-тежката санкция „запечатване”, няма да бъде прилагана веднага след констатиране на нарушението.

Сред новите клиенти на приходната агенция е и бензиностанция. Обектът се намира в село Брестник.

Още едно заведение в Асеновград бе „ударено” в рамките на месец. Както TrafficNews  съобщи, в рамките на две седмици данъчните проведоха сериозна акция в Асеновград. Не малко обекти са били спипани с нередности. Четири от тях са кафенета.

През изминалата седмица още едно заведение „изгоря”. То се намира на улица „Княз Борис I”.

С актове се сдобиха още магазин в село Калояново и павилион за закуски до Пловдивския университет.