Скандалът, който се разрази в ОУ „Захари Стоянов” заради обвиненията в секстормоз срещу учителя по физкултура Здравко Караджов, вероятно е инспириран от недоволни родители , научи TrafficNews.bg. 

В дъното на историята била жената, която държи книжарницата в района. Нейното  дете учело в същото училище. Според коматевци жената от книжарницата на име Донка и още две майки от 6 месеца подготвили скандала, тъй като  едната от жените не била доволна от отношението на учителите към отрочето й.
В днешния ден десетки жители на квартала и възпитаници на училището се събраха да  подкрепят  Здравко Караджов, който вече над 10 години е учител по физическо възпитание.

Коматевци са категорични, че преподавателят е професионалист и никога не би посегнал на дете. 

„Събота и неделя не сме спали! Тези хора, които направиха така, че да излезем на улицата. Никой не им държи сега сметка!Аз лично отидох и попитах госпожата, която е на книжарницата какво иска, а тя обясни, че в продължение на 6 месеца крои това, което виждате в момента!  Който иска може да се срещне с нея,  да разбере ,че  тя разказва измислици!  Тя каза: болни са ми децата! Но другите деца - те са стотици, какво става с хората от Коматево? Утре в това училище ако няма дисциплина по физическо? Тази жена няма да има утре книжарница, защото заради нея ще има невъзпитани деца, болни мозъци! Книжарницата й ще бъде изпочупена”, изригна един от потърпевшите родители.


„Скандалът с този учител, всъщност се оказва една чистка на неудобни хора”, сподели друг родител, чието дете е в трети клас от същото основно училище.



Какво се случва още в класните стаи на  ОУ „Захари Стоянов”  четете утре в TrafficNews.bg !

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg