Десетки жители на "Коматево" излязоха тази вечер пред читалището в квартала, за да изкажат своята подкрепа към учителя по физическо възпитание Здравко Караджов. Той бе обвинен, че опипвал малолетни ученички и отправял шеги с еротичен подтекст. 

Родители и жители на квартала веднага събраха подписка в подкрепа на учителя и излязоха на протест срещу родителите, оплакали се от възпитателя.

Здравко Караджов отрече подобни действия от негова страна и реши да потърси правото си в съда.  Над 300 родители вече се подписаха в подписката до Регионалния инспекторат по образование.



Припомняме, че от няколко дни патрули на полиция вардят два от входовете на училището, а днес една от майките, който се оплакали, че учителят е опипвал децата им е отведена с патрул, съобщиха източници на TrafficNews.bg. 

Казусът раздели родителите на децата от основно училище „Захари Стоянов” на две. За едната част от тях поведението на учителя по физическо възпитание е неприемливо и заслужава строго наказание. За другите преподавателят е несправедливо обвинен.

В основно училище „Захари Стоянов” напрежението е голямо, всички ученици коментират инцидента.

Обсъжда се голяма част от хората от квартала да заведат дело за клевета срещу родителите на момичетата, които твърдят, че са обект на посегателство.

Очаквайте още разкрития по случая с ОУ "Захари Стоянов" само в TrafficNews.bg тази вечер!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg