Trafficnews.bg – най-влиятелната медия в Пловдив и №1 по посещения в региона. Сайтът е и в топ 10 на най-четените национални информационни агенции, изпреварвайки авторитетни електронни медии, които са на пазара от над 10 години.

През януари 2019-а TrafficNews е посетен от над 886 000 уникални потребители – данните са на най-престижната онлайн аналитична агенция у нас "Gemius".

Това е показател за доверие, но и отговорност за качество. Ръстът на посещенията в Trafficnews.bg само за една година е над 40%, което ни отрежда на първо място по растеж сред новинарските сайтове в България.

Мобилната ни версия е една от най-модерните в България, като тенденцията е над 80 на 100 от потребителите да ни четат именно чрез нея.

Сайтът стартира на 1 септември 2014 година, като напълно независима медия, но само за няколко месеца разби статуквото в родното медийно пространство. Само при нас читателите ни всеки ден откриват своите новини, откриват различните гледни точки по наболелите проблеми, откриват смелите журналистически разследвания, откриват различните видео новини и не на последно място откриват доверие, доверие, което градим взаимно.

В Trafficnews.bg търсим позитивното, но далеч не обръщаме гръб на критичното. Акцентът ни винаги е бил върху актуалната информация от деня, върху проблемите на обществото – политика, икономика, култура, спорт…

Благодарение на добрите си източници на информация и на изключителната си мобилност, екипите на медията винаги са първи на събитията, които вълнуват. Никога обаче бързината ни не е за сметка на обективността.

В TrafficNews.bg работят над 40 журналисти и редактори, които са позиционирани в два офиса – София и Пловдив.

Trafficnews.bg – Трафиканти на новини!