Червени балони с надписи „Обичам те”, шоколад, сърца, букети се срещаха на всеки ъгъл тази събота. Причината бе католическият празник „Свети Валентин”! Екипът на TrafficNews.bg направи разбор на пловдивските дискотеки – кой, къде, как, с кого?

Първата ВИП-персона, която открихме на сепаретата пред сцената в пловдивския клуб „Галакси” бе нежната половинка на Константин  - Надя. В тон с празника и декорацията в заведението Надя бе облякла червено-черна прилепнала рокля. За наша изненада тя отпразнува "Свети Валентин" заедно с приятелки, а не с Константин, който се намираше на участие в ресторант в Пазарджик.

В Галакси бяха забелязани и братовчедките Елена и Натали Каймаканови. Поводът е 17-ят рожден ден на Елена.

Двете наследници прекараха  вечерта в компанията на няколко приятелки и приятели. Натали  бе избрала черна рокля и червено червило за празника на любовта. Дъщерята на бившия областен управител и настоящ депутат от ДПС Венцислав Каймаканов учи право в Пловдивския университет, но това не пречи на нощния й живот.

За да се погрижи за настроението на своите гости от заведението бяха подготвили куп декорации от сърца, рози и танцьори и танцьорки в червени сексапилни тоалети.

W club изненада своите посетители със  Захарен памук за всеки клиент още от входа.

Това бе само един от сюрпризите по случай „Свети Валентин”.  Продължаваме към входа на дискотеката където красива настанителка ни посреща с шоколадов фонтат и ягоди. За настроението на клиентите се погрижиха  Reggi & Muggsy и певицата Christine. Сред гостите на W club на 14 февруари бяха  Деян и Димитър Колеви - адвокати на пловдивския футболен тим Локомотив Пловдив, които наблегнаха на марковия алкохол и танците, като не пропуснаха да си направят и селфита.

TrafficNews.bg