Собственичка  на бар „Морадо”  ме заплаши във Фейсбук, след мой коментар по повод рухналия покрив на лятната им градина, оплака се пред TrafficNews.bg Алексей Медведев.

В неделя сайтът съобщи, че огромната тента на заведението в Цар Симеоновата градина е рухнала от тоновете мокър сняг върху нея.  

След като Медведев се изказал не особено ласкаво за заведението във форума под публикацията в сайта, бил „посетен” в личния си профил от Весела Гергинова. Дискусията проведена между двамата трудно може да се нарече „културна”, тъй като бизнесдамата и младежът са си разменили доста нецензурни обръщения. 

Медведев нарекъл Гергинова „обелка” и „мутреса”, а тя пък от своя страна се обърнала към него с „малко нещастно кирливо копеленце” и „пикльо” и се заканила , че ще го намери. 

Тук разговорът започва във фейсбук страницата на TrafficNews.bg

  

 

Тук вече разговорът преминава на лични съобщения между Алексей Медведев и собственичката на две заведения в град Пловдив!

1.                                                          2.

1.


 

3.

 

Няма да коментираме  вулгарния език,  използван от двамата в чата им, защото ако един 20- годишен младеж  може просто да е невъзпитан, то  за една дама, която има претенции да управлява верига клубове, това е недопустимо.

TrafficNews.bg ще продължи да следи за нарушения и нередности в клубовете и ще пише за тях, без  значение чия собственост са. Няма да ни спрат и жалките хейтърски атаки, като тази предприета от няколко служители на „Морадо”, вероятно инструктирани от шефовете си или някоя РR агенция.

Затова как падна летния покрив на заведението вижте ТУК! 

TrafficNews.bg