Зорница Иванова е дамата, която намери смъртта си на тротоар в София през днешния ден. Тя бе блъсната от една от машините, които се сблъскаха на кръстовището на бул. "Владимир Вазов" и ул. "Васил Кънчев", докато чакала на светофара...  Инцидентът стана около 13 часа, а пострадалата  издъхна на място, пише glasnews.bg. 

Вестта за смъртта ѝ съобщиха нейни скърбящи колеги от компанията за медицински услуги, в която Зорница работила.

"Не можем да повярваме, че слънчевото момиче на офиса вече го няма... Зори, която винаги беше готова да помогне в работата или лично на всекиго, си отиде нелепо от този свят, без някой да може да помогне на нея.  Мъката ни е неизмерима! Няма край средновековният кръвен данък, който всички плащаме за безумието по пътищата ни", пишат колегите ѝ.

Причините за инцидента все още се изясняват. Като шофьорите са тествани за алкохол и наркотици, а пробите на всички са отрицателни. Очевидец на инцидента обаче твърди, че една от колите е минала на червен светофар. Водачът на въпросният автомобил от своя страна отрича това.

Само часове след трагичния инцидент, друга катастрофа отне живот в столицата. Моторист загина при сблъсък с кола на Околовръстното.

Екипът на TrafficNews изказва искрени съболезнования на роднините и приятелите на Зорница Иванова.

Тежка катастрофа със загинал в София