Видео с наранено невръстно дете в социалната мрежа "ТикТок" шокира обществото. Във видеото се твърди, че това е синът на мъж от Кърджали, който се подвизава като тиктокър под псевдонима "Мако Крал". 

Детето има две дълбоки рани по бузата си, приличащи на изгаряния от цигара. В кадрите мъж, говорещ на турски, обяснява, че те са причинени от майката - Елиф. 

По неофициална информация кърджалията има три деца. На много свои видеа той показва кадри с децата, които обаче изглеждат напълно невредими здравословно. 

Видеото с нараненото детето предизвика сериозен отзвук в социалните мрежи. Коментиращи на български и на турски език дават разнопосочна информация дали травмите са били нанесени от майка, баща, роднина или от друго дете. Едва ли става дума за самонараняване, категорични са всички. 

В описанието на видеото пък се твърди, че майката също е имала публикуван видеоклип, на който е била пияна и също е имала изгаряния от цигара по ръцете си. Как се е стигнало до нараняванията на детето, остава неясно, но повечето коментиращи са категорични, че случат трябва да се отнесе до социалните служби. 

TrafficNews изпрати запитване до Държавна агенция закрила на детето за случая. Очакваме тяхното становище.