Уникални предложения за уикенд в чужбина изкушават пловдивчаните. Само срещу 20 евро можете да отидете до Милано, да напазарувате в бутикови магазини и да се върнете в Пловдив с новите маркови придобивки. Е, стоките не влизат в офертата, но пък пътуването е по-евтино от бензина до София. 

Милано не е само шопинг дестинация, а впечатлява с древни археологически и културни паметници, затова целите на едно такова изгодно пътешествие могат да паснат на всекиго. През януари и февруари 2018 нискотарифната авиокомпания "Ryanair" предлага билети на страхотна оферта - само за 10 евро в посока, но имайте предвид, че трябва да побързате с резервациите, тъй като цените непрекъснато се изменят, почти винаги към поскъпване. 

Припомняме, че от тази година авиокомпания „Райънер“ стартира редовни международни линии от Летище Пловдив до три нови дестинации Брюксел Шарлероа (2 пъти седмично), Франкфурт-Хан (2) и Милано Бергамо (2).

Полетите от Пловдив към Милано са директни и се провеждат в сряда и неделя. Полетът за тръгващите от Пловдив е вечерен, самолетът излита в 21:05 и след два часа и 10 минути сте в Милано. Незабравяйте, че там времето ще бъде с час назад, което ще рече, че ще загубите само час от денонощието в полет. 

Полетите от Брюксел се изпълняват целогодишно два пъти седмично в дните понеделник и петък. Самолетът излита от Летище Пловдив в 19:10 ч. местно време и ще каца в 21:15 ч. белгийско време.

Побързайте! Офертите скоро ще бъдат разграбени.