С много шум, клаксони и патриотични песни част от недоволните пловдивчани се отправиха към София, за да се включат в националния протест. Друга група се отправи на автошествие по пловдивските улици, предаде репортер на TrafficNews.bg.

„Крайната ни точка е сградата на Община Пловдив“, казаха протестиращите.

Те са категорични, че ще продължат с протестите, тъй като искат промяна на управлението и нормален живот.

 „Трябва да сме единни и да излезем всички на улицата“, коментира пред репортер на TrafficNews.bg Ангел Георгиев от „Възраждане“.

„Тук съм, защото съм против управлението на Бойко Борисов. Доволен съм, че Валери Симеонов подаде оставка. За съжаление обаче не виждам алтернатива, ако правителството падне, какво по-добро може да дойде“, коментира друг протестиращ, който развя българското знаме. Той допълни, че цените на горивата не го касаят, защото няма кола.

Протестиращите твърдят, че държавата не предприема всички мерки, за да могат българите са си осигурят елементарни условия за живот.

Такситата подкрепиха протеста в Пловдив СНИМКИ и ВИДЕОКоли на петте най-големи таксиметрови компании в града дойдоха на паркинга на бившия магазин Практикер

Нов фокус на протестите в Пловдив! Недоволстващите искат смяна на системата и по-добър живот СНИМКИ и ВИДЕОДесетки пловдивчани отново излязоха на улицата