Психопат тормози вокалистката на популярната родна група Deep Zone - Нелина в продължение на 4 години в социалните мрежи. Мъжът сменя различни профили, но е известен на полицията. Ефектът обаче не е голям, а тормозът продължава. Тормозът започнал още когато Нелина била на 16 години.

Ето и какво написа певицата във фейсбук профила си:

"Всичко започна преди 4 години!

През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, ( с псевдоним по социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ ) започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с 'любовни обяснения' ( припомням бях на 16г, а той е бил на 43г. ) , а след това започна и непрестанната агресията към мен!
Как сънувал надгробната ми плоча с 3те ми имена и това, че съм починала на 19 години!
Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!
Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО!
Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен! 
Освен името 'Емил Марков', той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! ( В коментарите ще прикача снимка, на която доста добре се вижда, как се е издънил при смяната на профил! ) 
И не на последно място, думите му към мен са - Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията!
След което той беше призован да се яви в София на разпит!
Няколко часа по-късно, той се е разписал, как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели! 
Единственото, което исках и искаМ от него е да ме остави намира ЗАВИНАГИ! 
За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши ( и продължава) , че : 
- не ме чака нищо добро!
- ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!
- че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви! 
Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5 годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!!
Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!!!!

Благодаря на всички, които ме познават, които застават плътно до мен и ме подкрепят по всички начини, независимо какво се случва! Наистина имам нужда от подкрепата ви!!!!!!

НЕЛИНА!