„С абитуриентите се разбрахме. Ако продължават в този дух, ще ги забраним тотално баловете. Повтаряхме го многократно – спазвайте мерките. Под прозорците на Министерски съвет имаше такива младежи, но в колите. Трябва да се намерят тези, които не спазват разпоредбите, да се говори с тях и да им се обясни, че ако не се спазват правилата, отново отменяме и затваряме всичко”, посочи Бойко Борисов по повод баловете и множеството сигнали, че младежи купонясват по цяла нощ, събрани заедно.

TrafficNews показа, как стотици зрелостници се събраха край Гребната и на паркинг пред голям хипер маркет, където купонясваха до зори.

Сбирката стартирала пред Езикова гимназия Иван Вазов, след което абитуриентите 2020 направили пълна обиколка на Пловдив, а шествието завършило на Гребната база с фойерверки, силна музика, купон до късните часове, гръмко броене от 1 до 12 и големи количества алкохол.

Стотици абитуриенти блокираха Пловдив! Купони се вихрят на откритоШествието завърши на Гребната база с фойерверки, силна музика, гръмко броене от 1 до 12 и много алкохол

Дистанция ли? Абитуриенти купонясват на паркинг в ПловдивВсички се прегръщат и целуват „като за последно”