Струпванията на възрастни хора по пейки и тротоари не спират! За това сигнализира читател на TrafficNews.bg, който няколко дни поред се натъква на свои възрастин съграждани, спретнали си импровизирана "седянка" в град Стамболийски. Докато по-младите им съграждани се изолират и дори прибягват до крайни мерки в опити да опазят родителите, бабите и дядовците, самите те не престават да демонстрират завидна смелост срещу "невидимия враг". 

"Наблюдавам това от два-три дни. Тези, които се опитваме да опазим по един или друг начин, са ежедневно навън и се събират на пейките", пише възмутения ни читател. Той решил да заснеме групичката, която често може да бъде засечена в центъра на града, в непосредствена близост до гарата. Някои от хората носят маски, но по никакъв начин не спазват дистанция един от друг. 

Местните се надяват да бъдат взети мерки срещу струпването на хора. Припомняме, че в града бяха въведени строги мерки срещу разпространението на КОВИД-19. Затворен е общинският пазар, както и местната поликлиника. Засега регистриран случай на коронавирус сред жителите на Стамболийски няма.