Доволно почерпен пътник навръх тройния празник буйствал в градския транспорт, заради врата, която се отваря бавно, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Инцидентът станал в късния следобед в района на Камела в квартал Кючук Париж.

След като почерпеният пътник проспал по-голямата част от пътя, се събудил и започнал да си говори сам на висок глас, да обижда и използва нецензурни думи, след което последвали няколко телефонни разговора, също толкова цинични. От разговора станало ясно, че пияният е изпил солидно количество алкохол в местна кръчма и по думите му, се чувствал „вундаба”(което на немски означава „чудесно”). Комичното в ситуацията било, че заговорил и на руски и турски в едно изречение. Едно е сигурно, че на празника на влюбените, хората стават полиглоти, било то от любов към половинката или към чашката.

След телефонните разговори мъжът продължил да си говори сам на висок тон и бил помолен от пътници да напусне автобуса. Той заявил, че слиза на следващата спирка.

Читателят ни, ни изпрати снимки, на които се вижда как мъжът удря по вратата, за да се отвори по-бързо.

Ако и вие сте попадали на подобни случки или нередности от всякакво естество, не се колебайте да ни сигнализирате. Може да го направите ТУК или да ни пишете на емайл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg