Омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов е извършил проверка в района на жилищен комплекс "Гербера" след жалба на жители на блока. Проверката е установила, че както жалбата на гражданите, така и многобройните публикации на TrafficNews по темата , отговарят на изцяло на истината. Омбудсманът се е убедил лично, че районът зад кметството на Тракия е изключително занемарен, улицата, която разделя блок 171 от "Гербера" е в изключително лошо състояние, с огромни дупки и локви.

Омбудсманът на проверка в Гербера, втрещен от мизерията зад комплексаСлед многобройните жалби на граждани, и той поиска отговор от зам. кмета по общинска собственост

Трагедия е станала вчера около 17:00ч. в района на село Найден Герово. Дете се е удавило в напоителния канал край селото. Детето, което е било на 10 години се е подхлъзнало и паднало в напоителния канал. От Напоителни системи заявиха, че са взети всички необходими мерки за безопасността на каналите. 

Дете се удави в напоителен канал край ПловдивИнцидентът е станал в Найден Герово

Удавеното край Пловдив дете се подхлъзнало, докато играело с приятел близо до каналаВ издирването на момчето се включили десетки

Напоителни системи ЕАД: Взели сме всички мерки за безопасност на каналитеОт държавното дружество излязоха с позиция относно трагичния инцидент

 Вижте кои партии спечелиха областите. 

ГЕРБ спечели 24 района в страната, как гласува България по области?Слави Трифонов взе Русе, БСП – Ямбол, а ДБ – два софийски МИР-а

Митко Михайлов, арестуван за убийството на бебето на приятелката си в Асеновград, се изправи пред съда.

Убиецът на 3-годишния Ангел от Асеновград призна вина, заплашвал майката с ножТя и Михайлов се запознали в интернет

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 30-годишен шофьор, предложил подкуп от 50 лева на полицаи в Пловдив.

Пиян шофьор, опитал да подкупи полицаи в Пловдив, отива на съдМъж избягал от полицейска проверка

С 10% са се покачили обявите за работа по време на третия локдаун у нас. Това показват данните от анализа на пазара на труда на JobTiger. Ситуацията е много по-различна от тази от преди една година, когато работодателите бяха затегнали много търсенето на нови кадри. 

Въпреки локдауна: Увеличили са се обявите за работа в ПловдивПоложителна тенденция се наблюдава във всички сектори

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има най-много преференции в Пловдив от всички кандидат-депутати. За Борисов гласа са си дали 5254 души от общо 34 466 бюлетини за управляващата партия, става ясно при 100% обработени протоколи от РИК. 

Бойко Борисов и Христо Иванов с най-много преференции в Пловдив, никой не размести листитеЧетирима, които не са водачи, минаха 7%, но подредбата остана същата

Отиде си журналистът Георги Коритаров. Водещият на ТВ Европа е проявил симптоми на коронавирус вчера сутринта, а днес е починал. 

Почина журналистът Георги КоритаровТой е бил с коронавирус

Дълги опашки от изнервени граждани и джипита се извиха пред сградата на РЗИ-Пловдив, видя репортер на TrafficNews.. На част от хората се наложи да чакат с часове, което доведе до словесни сблъсъци.

Напрежение в Пловдив: Граждани и джипита се карат за РНК ваксиниРЗИ отвори още един имунизационен кабинет

Известен наркодилър от Пловдив -  Йосиф Асенов – Йозо остава за постоянно в ареста. Той бе арестуван в края на март с 37-годишна жена край Свиленград, след опит да прекарат хероин за 90 бона у нас.

Известният пласьор от Пловдив - Йозо иска на свобода, съдът поряза мераците му37-годишната му съучастничка не е обжалвала ареста си

Три бързи производства - за притежание и разпространение на наркотични вещества, са образувани в Пловдив и областта. В полицейския арест са задържани двама дилъри и 17- годишен младеж, у когото криминалистите открили марихуана.

Спипаха двама дилъри в парк в Кючука, единият с „тайник" на Младежкия хълмЗадържаните а на 20 и 23 години

ЦИК обяви резултати при 100% обработени протоколи. Няма разместване между партиите и окончателно стана ясно, че шест партии ще влязат в новия 45-и парламент.

ЦИК обяви резултати при 100% обработени протоколиНяма промяна в подредбата на шестте партии

Сериозно разместване на мандатите в 16 МИР в Пловдив град при 99% обработка от протоколите в ЦИК. Според разпределението на депутатските места ГЕРБ губят 1 мандат и остават с три, а „плаващият” отива при формацията на Слави Трифонов и „Има такъв народ”.

Знакови лица на ГЕРБ чакат Борисов да стане депутат от Пловдив, Слави взима трети мандат от 16 МИРГЕРБ остава с три мандата под тепетата, Демократична България е с два

Апелативен съд потвърди присъдите на майка и син, обвинени в убийството на 63-годишния пловдивчанин Поли Стефанов. 

Апелативен съд реши съдбата на Стефан и Екатерина, заклали мъж в ПловдивЕкатерина е наказана на 17 години затвор , синът ѝ пък получи 15 години лишаване от свобода

Общински съветник възмути пловдивчани в район „Западен” след като паркира по безумен начин автомобила си.  Иван Вичков, който притежава и верига хипермаркети, бе хванат да паркира върху тротоар на ул. „Знаме”, съвсем близо до новата детска градина „Мир”. Той е спрял буквално на входа пред медицинския център, макар към него да има паркинг.

Пловдивски общинар спря безумно на метри от паркинг, не бе за „5 минути”Иван Вичков паркира мерцедеса си на тротоар на ул. „Знаме”

Гробницата на Цар Киро ще остане непокътната за вечни времена. Близо един метър бетон и арматура са запечатали помещението, където в неделя бе положено тялото на ромския барон.

Гробницата на Цар Киро-недосегаема! Тонове бетон и арматура пазят заровените богатстваДо изсъхването на плочата е имало поставена охрана

Пловдивчанин отива в затвора за над две години, след като го хванаха друсан зад волана. Година по-рано той отново е бил „клиент” на съдебната система за подобно провинение.

Затвор за друсан шофьор в Пловдив, осъденият – вадиха ми зъб, не съм наркоманОбезболяващите не могат да повлияят на полевия тест

Убийство на Околовръстното в София се случи преди минути. Убит е 46-годишният Николай Дракополов, който е криминално проявен. В колата са били жената и детето му. 

Убийство на Околовръстното в СофияУбитият е Николай Дракополов