На днешния светъл празник, когато почитаме паметта на Свети Иван Кръстител, Николай Иванов от Асеновград ще претърпи своята осма операция. Минути преди да влезе в операционната, младият мъж публикува емоционално видеообръщение от своето болнично легло. В него обяснява, че червото му е много стегнато и вече не може да ходи до тоалетната.

„Скъпи приятели, моля ви от все сърце да ме подкрепите както морално, така и финансово, защото аз съм зависим от вас. Разчитам само на вас, не сте ме оставяли никога в последните осем години, вярвам, че и сега няма да ме оставите. Все още не знам каква ще е сумата, но няма да е малка, за всичко ще бъдете информирани. Моля изпратете SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777. Състоянието ми се влоши доста, в момента не мога и да ходя, туморът притиска нерв, от който блокират крайниците. Аз обаче съм вярващ човек. На този светъл празник, на който се пада да ме оперират, ще мине по-леко. Вярвам в Господ и се  моля да ми даде сили да премина успешно операцията”, споделя асеновградчанинът.

Припомняме, че от 8 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са истинско изпитание за психическата му издържливост. Последната година е най-трудната за асеновградчанина.

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg.