От 13.30 часа на 11 октомври 2014 г., събота, всеки  може да се включи към колективната медитация, която ще се проведе в йога зала „Шри Чинмой“ в Духовна здравна академия „Гарабитов" в Пловдив. Желаещите заедно ще се помолят за България, за нейното „Единение, хармония, мир и духовно израстване”, за вземането на правилните управленски решения, за да може народът да повиши жизнения си стандарт и да живее без страх за насъщния си. Световни и олимпийски шампиони като Армен Назарян ще се присъединят в събота към колективната медитация. Ще присъстват и дълголетници, единият от които и на 90-годишна възраст продължава да катери планините пеша и с колело.

„Когато човек спазва природните закони и е в хармония със себе си, може да е столетник в пълно здраве” казва Гарабитов.  

На 11 октомври, събота, в 13.30 часа, дори да не успеете да дойдете в център „Гарабитов“ в Пловдив, където и да сте, за 5 минути се помолете мислено за здраве, любов, мир, светлина и хармония. Може само да повторите мислено по 3 пъти като мантра всяка от думичките Здраве, Любов, Светлина, Мир и Хармония. Към такава колективна молитва призовават, известни последователи на йога, помогнали чрез уникална собствена методика на хиляди страдащи от наднормено тегло и труднолечими болести.

 „Ако 10 човека мислят еднакво позитивно, те са много по-силни отколкото 240, както е в нашето Народно събрание. Леля Ванга казваше да се обичат и уважават хората, защото няма нищо по-важно от любовта и вътрешния мир на земята“, припомня Гарабитов.  

TrafficNews.bg