Веселин Марешки се отказва от битката за президентския пост и обявява началото на нова партия. „Отказвам се от този цирк”, обяви той.

„Така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса”, пише бизнесменът в официално писмо, изпратено до медиите.

„Присъствието на смислени и сериозни кандидати за поста на държавен глава като Владимир Кузов (бивш депутат), Кристалина Георгиева (еврокомисар), Борислав Ноев (бивш депутат), Мая Манолова (бивш депутат и омбудсман), Цецка Цачева (председател на НС), Радан Кънев (настоящ депутат), Луна (певица) и така нататък, на практика показва несериозността, с която партиите гледат на тези избори и опитът им за пълно обезличаване на президентската институция. Гореизброените са все хора, които не са казали и една дума срещу картела на горивата, нито пък са предприели някакви действия, които да помогнат на хората в битката срещу него”, пише още той.

Другата седмица ще бъде поставено началото на Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република", съобщава Нова тв. А целта ще са следващите парламентарни избори.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg