Снегът малко, по малко започна да се топи, а под него се разкриха ужасяващи гледки. Огромни дупки зейнаха из пловдивските улици. Това видя екипът на TrafficNews.bg в някои квартали.

Големите булеварди са непокътнати след снеговалежа, не така стоят нещата в крайните квартали на града.Сами може да се убедите от снимковия материал, с който разполагаме.

Повечето дупки само загатваха за съществуването си преди да завали мартенския сняг и да покрие улиците. Сега асфалтът се разрови още повече и неприятностите за шофьорите започнаха. Напуканата пътна настилка вече се превръща в дупки на много места.

Другите вече съществуващи неравности на пътя се отвориха още повече и се превърнаха буквално в кратери.

Недоволството сред водачите започна. На редакторския имей на TrafficNews.bg  десетки граждани подадоха оплаквания и изпратиха снимки на проблема.

„В цяла Европа вали сняг, не само при нас! Надали улиците им изглеждат така след снега!”; „В Америка цяла зима ги затрупа и не спря да вали и да ви кажа никой не се е оплакал от пътищата”;

„Всяка зима е така, как не се сетиха да вземат превантивни мерки? Пари ли не им се дава или просто си ги прибират в джоба?В цивилизована държава ли живеем или на Луната?Тези кратери дори и там ги няма”, това са само част от недоволните коментари от наши читатели.

От TrafficNews.bg призоваваме ако и вие попаднете на нередности и проблеми, да ни сигнализирате на редакторската ни поща:  redaktor@trafficnews.bg