Ремонтите на големите булеварди в Пловдив не трябва да се правят в един момент. Това е мнението на „кметицата за един ден” Йолена Гешева. Ученичката обясни, че едновременните ремонти на важни транспортни линии в града са нещото, което й е направило най-неприятно впечатление в последно време. Според нея затварянето на няколко булеварда едновременно създава неудобства както за шофьорите, така и за хората, ползващи градския транспорт.

Дванайсетокласничката от ЕГ „Иван Вазов” седна за един ден на стола на кмета Иван Тотев като част от програмата „Мениджър за един ден”. Днес тя се е запознала с това как се управлява Пловдив и как се взимат важните решения в града. Тя обаче също искаше да предаде урок на градоначалника – подари му сборник с разкази на учениците от нейната гимназия, за да може докато ги чете, той също да си спомни своите тийнейджърски години.

Йолена заяви, че ако наистина бе кмет, би искала да помогне за възстановяването на някоя културна ценност. Според нея Пловдив се нуждае именно от това, а не от още молове или атракционни паркове за деца.

Какво още каза ученичката - кмет на Пловдив, пред камерата на TrafficNews.bg вижте във ВИДЕОТО:

 

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg