Кметът на Куклен Мария Белчева отправи поздрав-апел към всички свои съграждани, послучай предстоящите великденски празници. 

В него тя казва, че тази година Великден ще е по-различен за всички нас, но ако искаме да имаме още много весели празници най-доброто решение е да си останем вкъщи. 

"Предстои ни посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово.В нашите традиции сме свикнали да го отбелязваме като посещаваме роднините и близките си. Събираме се и всички заедно прекарваме празника във веселие. Това е нашият начин да изразим обичта и уважението си едни към други.

 Тази година предвид пандемията и предприетите мерки за овладяването й, Великден ще е по-различен за всички нас. Нека това не помрачава празника ни, защото в основата си той е в нас, в душите ни. Начинът да изразим обичта и уважението си ще е като си останем вкъщи и предпазим ближните си. Нека проявим своята обич и уважение като постъпим отговорно и останем в домовете си. Направим ли го всички заедно, то моментът, в който ще преборим пандемията ще дойде по-скоро. Ще сме се погрижили за близките си и когато пандемията отмине, ще можем пълноценно да се радваме и празнуваме заедно.

 Независимо къде сме, Бог е в нас. За да имаме още много весели празници заедно - нека на този Великден останем в къщи." - апелира Мария Белчева.