На поредното нагло паркиране на некултурни шофьори попаднаха читатели на TrafficNews.bg. Трите автомобила са паркирали на тротоари, а преминаването на пешеходци е напълно невъзможно.

На първата улица явно нерегламентираното паркиране е редовна гледка, тъй като само преди няколко месеца ви показахме леки коли паркирали точно на същото място - ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК:

Другият наглец е зарязал автомобила си на ул."Мусала", а според читателката, която ни е изпратила сигнала, собственикът на возилото паркирал така всеки ден. Лекият автомобил не само е паркиран върху тротоара, но заема и голяма част от тревните площи в градинката. Напълно е невъзможно преминаването на пешеходци, които трябва да слизат на пътя за да пресекат от другия край на тротоара.


 

Подобна е и ситуацията със следващия автомобил, който е решил, че може да спре пред входа на жилище, било то негово или не, но върху тротоара! Според правилника за движение по пътищата паркирането върху тротоар е позволено само и единствено, ако има разстояние 1.50 метра от оградата. Е, в този случай това не е така. Ако майка с дете или инвалид реши да премине, това ще се окаже МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА!

 

Въпросът е ще се вземе ли под внимание от Общината това всекидневно нарушаване на Правилника за движение по пътищата или своеволията ще продължат още дълго време?

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

СНИМКИ НА ДРУГИ НАГЛЕЦИ ВИЖТЕ ТУК! 

TrafficNews.bg