„С „Наглите” бяхме подложени на огромен медиен натиск и това не ни даваше възможност да работим добре. При отвличането на Румен Гунински той даде фалшиво име и ЕГН на похитителите. Часове след отвличане по медиите излезе реалното му име. Тогава той беше малтретиран от „Наглите”, защото е излъгал”, каза в предаването „Събуди се” бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев.

Той заяви, че има прилики между похитителите на Адриан и „Наглите”, но е рано да се говори. "Следите винаги остават - и електронните следи, и генетичният материал", каза още Георгиев.

Tой призна грешки от страна на МВР по работата с „Наглите”. "Грешка бе липсата на качествен анализ на информация и допускане на изтичане на информация. Не знам дали конкретно към „Наглите” е изтичала, но е факт, че изтичаше. Осъден няма, но мисля, че стана ясно тогава, че те са контактували със служител на МВР, който ги е облекчавал в дейността им, като им урежда отпуски", добави Георгиев.

"Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър. Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация. Не мога и нямам право да кажа кой е този човек", съобщи  бившият гл. секретар.

"Работихме много добре с Бойко Найденов и затова сега го атакуват през фалшиви новини. Думите, че той е мозъкът на „Наглите”, е абсурдно", каза още той.