Ивайла Каварджикова, една от трите реститутки, които бяха изнесени от апартамент в центъра на Пловдив, е обявена за общодържавно издирване. Сигнал за изчезването на 47-годишната Ивайла е пуснала нейната сестра Мария, като по нейните думи - Ивайла е с психически отклонения.

Припомняме, че един от апартаментите на трите сестри - Мария, Ивайла и на ул. “Жан Жорес“ бе продаден на публична продан, а покъщнината им бе изнесена в двора на кооперацията, където гние и в този час. 

Ивайла Каварджикова е напуснала домът си на адрес: гр. Пловдив, ул. "Жан Жорес" № 7 на 1-ви ноември. Жената е висока 165-170 сантиметра с нормално телосложение, тъмна коса-права, очи-сиви. За последно е била облечена с тъмно-сива вълнена жилетка, лилаво яке, светло-бели панталони и обута с черни кожени обувки, като със себе си носи и бяла чанта. 

Тя е и една от героините в сериозен междусъседски конфликт, който тлее години наред в кооперация в центъра на Пловдив. Сестрите Каварджикови изкарват от равновесие съседите си на ул. „Жан Жорес“ 7. Хората са изплашени и твърдят, че съседките им са общественоопасни.

Конфликтът ескалира преди повече от месец, когато частният съдебен изпълнител Ангел Ангелаков изкарва в задния двор на сградата имуществото от апартамента, вече бивша собственост на Мария, Ивайла и Илияна Каварджикови.

Близо месец съдържанието на апартамента, преобладаващо от боклуци, се разлага между блоковете, като към този момент атмосферата за живот в кооперацията се разминава с всякакви хигиенни изисквания и норми. 

Досущ бунището, образувано от камарите вещи, представлява не просто отвратителна гледка, а е противопоказно от хигиенна гледна точка. Зловонна миризма държи прозорците на съседите затворени, а хората са в пълна безизходица да решат проблема с боклука. 

И към този момент институции в Пловдив търсят вариант за премахване на разлагащите се вещи от вътрешния двор на жилищната сграда.

Повече за историята на трите сестри и безизходицата, в която са поставени живущите в съседтсво на тях, четете ТУК!

Ако имате информация за Ивайла или сте виждали човек, съвпадащ с нейното описание, моля подайте сигнал на телефон 112 или в най-близкото полицейски управление.

 ЧСИ изнесе три реститутки, дворът на кооперация им в центъра на Пловдив се превърна в бунище ВИДЕО