Трагикомична история с митничар и гаджето му забавлява Бургас вече няколко дни. Пожарникари и полицаи били вдигнати на крак, след като жена подала сигнал, че нещо лошо се е случило с приятеля й. Той не си вдигал телефона, не отключвал у дома, нямало го и на работа. Човекът работел като митничар и живеел на ул. „Княз Борис“ в морския град. След като екипите за бързо реагиране пристигнали, жената ги повела към апартамента, пред очите на смаяните съседи. Комшията им работел като митничар и често се запивал, обичал живота, разказват те пред "Труд".

Пожарникарите разрязали вратата с флекс и пред очите им се разкрила „мила картинка“. Митничарят бил наистина в апартамента си- жив и здрав, но с друга жена. При това в доста гореща сцена, заради която не обърнал внимание на настойчивото звънене и тропане на външната врата, предшествало атаката на пожарникарите.

„На легло беше, но не че му беше призляло, забавлявал се човека с друга“, разказват пикантни подробности в социалните мрежи очевидци на преживяното след това. Приятелката на митничаря обаче се вбесила и докато екипите на пожарна и полиция си заминавали, изхвърлила дрехите на мъжа през балкона, като по филмите.

"Ако не беше напирала толкова да влиза вътре, можеше нищо да не стане и да продължи да му харчи парите", одумват напористата жена познати на митничаря.