Изнервен шофьор на джип нападна жена в инвалидна количка в Бургаско.

Възрастната жена от Айтос отивала вчера до кварталния магазин, за да си купи хляб, когато била нападната в гръб от бесен шофьор.

Мъжът започнал да я блъска и да проявява вербална агресия срещу нея, защото "му пречела".

Заради лошата инфраструктура на градчето крайа Бургас и окаяното състояние на улиците в квартала на Милка, жената решила да заобиколи дупка на платното, с което разгневила водача на белия джип.

Точно в този момент Милка била нападната. След побоя възрастната жена цялата била червена и с високо кръвно. Треперела от шока.

Историята е разказана от дъщеря й, а двете заедно подали сигнал в полицията. Властите издирват извършителя, но заради шока от преживяването Милка не помни почти нищо, освен че мъжът е на средна възраст.

"Майка ми се придвижва с инвалидна количка, което е изключително трудно, имайки предвид състоянието на улиците. Изчакала е колите да минат, за да се опита да заобиколи дупка, когато е нападната в гръб от мъж", разказва дъщерята на Милка пред Нова тв.

В района, където е станал инцидентът, има голям брой камери, така че шофьорът, нападнал жената, ще бъде открит бързо, уверяват от полицията.