"Здравейте, Вълшебници! Родена съм на 13.09.2018 г. и съм порода Джак Ръсел териер. Татко Спарки е Парсън Джак Ръсел, а мама Шери е декоративен Джак. Вътрешно обезпаразитена съм, а утре ще ми сложат и ваксина. Търся си добро и грижовно семейство, което да ме вземе в дома си и да ме обича и съм сигурна, че тук мога да го открия. Началната ми цена е 200 лв., но надеждата в очите на бате Иво е безценна и искам само той да оздравее. В замяна обещавам да ви дарявам с безрезервна обич и вярност всеки ден до края на живота ми. Споделете ме, за да открия моето семейство по-бързо. Благодаря ти, мой бъдещ стопанино!" Това „написа” във фейсбук страницата „Живот за Иво” малкият сладък топчо от породата Джак Ръсел териер. Кученцето се включва в кампанията за събиране на средства за лечението на най-младия български писател Иво Христов.

Иво се нуждае от поредната операция, която трябва да бъде направена възможно най-скоро. Последният контролен преглед на 17-годишното борбено момче показа, че спешно трябва да бъде извършена нова интервенция на гръбначния стълб, с цел премахване на тумор, който притиска. Нужната сума от 42 000 евро е огромна и непосилна за семейството на младежа, което отново разчита на помощта на добрите хора, за да може детето им да живее, да ходи и да бъде добре. Операцията ще бъде извършена в Хановер, Германия, където Иво се лекува от години. Младият боец мечтае само да оздравее, за да продължи да пише своите книги и да печата белите страници хартия с надеждата, която всички добри хора му подаряват всеки път в трудните моменти.

От 5 години Иво Христов се бори със заболяването "Невроброматоза-тип 2" и организмът му е склонен да образува доброкачествени тумори в Централната нервна система. Той има 4 мозъчни операции, но въпреки това за крехката си 17-годишна възраст има и 6 издадени книги. В българските медии е определян като българският Стивън Кинг.

Всички, които искат да приемат кученцето в дома си, могат да посочат цена за него във фейсбук страницата „Живот за Иво”.

Ето и банковата сметка на талантливото момче, както и Pay Pal акаунта му, където можете да го подкрепите финансово. 

Фейсбук страница: ЖИВОТ ЗА ИВО
Фейсбук група: Да подадем ръка на Иво

Начини за дарение:

Дарителска банкова сметка:
POSTBANK 
BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов

Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com - Иво Христов