Малко котенце, спасено от тежкия живот на улицата, търси своя грижовен стопанин. Четириногото било намерено от пловдивчанка, докато се скитало безпомощно, недохранено и дехидратирано.

Младата жена на име Ваня не останала безразлична към съдбата на животинчето, макар че самата тя страда от алергия и не може да гледа котка в дома си. От няколко дни насам обаче малката пухена топчица е в нейното жилище. Под грижите на пловдивчанката котенцето вече се храни нормално, играе и е готово да дари с много любов стопаните си. То е на видима възраст около 2 месеца и е обезпаразитено. В момента изгражда и хигиенните си навици.

Алергията на Ваня обаче се влошава, поради което животинчето е изолирано в една от стаите на дома ѝ. Въпреки желанието си да се грижи за него, здравословното ѝ състояние изисква да ограничи контактните си с него. Поради тази причина младата жена търси спешно грижовен и отговорен стопанин, който да приеме котенцето в дома и сърцето си. А то обещава да му отвърне с много любов!

Ако желаете да се грижите за мъничето, можете да се свържете с Ваня на 0896537495 или с редакцията на TrafficNews.bg  чрез страниците ни в социалните мрежи или на redaktor@trafficnews.bg.